27 gen 2011

Tofu escalope with mushrooms





tofu 1
mushrooms 4
onion 1/2
vegetable broth to taste
flour
parsley to taste
yogurt
scallion 1

Cut the tofu in escalopes and cover with the flour and cook until a little brown. In another pan put some oil and the chopped onion, add cutted mushrooms, parsley and broth. When they are cook add in the tofu escalopes and some yogurt. Stir for about one minute and serve with some chopped scallion on the top.



Versione italiana



Scaloppine di tofu con funghi

tofu 1
funghi 4
cipolla 1/2
brodo vegetale q.b.
farina
prezzemolo
yogurt
cipollotto 1

Fare il tofu a fettine, coprirle con della farina e farle dorare in padella. In un'altra padella dorare la cipolla con un filo d'olio, aggiungere i funghi, il prezzemolo tagliati e un pò di brodo. Quando sono cotti aggiungere il tofu e lo yogurt e mescolare per un minuto circa. Servire con il cippollotto tagliato.



fonte - source: Veganblog

2 commenti:

doc ha detto...

Great Recipe!!!

The sauce is wonderful even with pasta or white meat!

Miso ha detto...

Thank you honey!!