22 mar 2011
Spinach risotto with walnuts
Serves 2
onion 1/2
spinach 10-ounce package
brown rice 1 c
white wine 1/3 c
vegetable broth to taste
mozzarella 1
walnuts 1/2 c
In a large saucepan cook chopped onion in oil over moderately low heat, stirring, until softened. Stir in rice, stirring until each grain is coated with oil. Add wine and cook stirring, until wine is absorbed. Add spinach and broth and cook until is creamy. Finally add chopped walnuts and the mozzarella drained before and cutted in cubes. Mix and serve immediately.
Risotto agli spinaci e noci
Per 2 persone
cipolla 1/2
spinaci 250 gr
riso integrale 1 c
vino bianco 1/3 c
brodo vegetale q.b.
mozzarella 1
noci 1/2 c
Cuocere la cipolla tagliata fine in una grossa padella con un filo d'olio, fino a che diventa morbida. Aggiungere il riso e mescolare, mettere il vino e cuocere fino a che non evapora. Aggiungere gli spinaci e il brodo fino a che non diventa un risotto cremoso. Alla fine aggiungere le noci spezzettate e la mozzarella strizzata e tagliata a cubetti. Mescolare e servire subito.
Iscriviti a:
Commenti sul post (Atom)
Nessun commento:
Posta un commento