rice oil 1/2 cup
eggs 2
pumpkin butter 3/4 cup
vanilla 1 t
all purpose flour 1.5 cups
baking powder 1 t
baking soda 1 t
cinnamon 1 t
salt 1/4 t
raisins to taste
Mix toghether oil, eggs, pumpkin butter and vanilla. In a separate bowl mix flour, baking powder, baking soda, cinnamon and salt. Add wet ingredients into dry and mix thoroughly. Add raisins and turn all ingredients into a loaf pan with baking sheet. Bake at 350 degrees for about one hour.
Versione italiana
Cake al burro di zucca
olio di riso 1/2 cup
uova 2
burro di zucca 3/4 cup
essenza di vaniglia 1 t
farina 1.5 cup
lievito 1 t
bicarbonato 1 t
cannella 1 t
sale 1/4 t
uvetta a piacere
Mescolare insieme l'olio, il burro di zucca, le uova e la vaniglia. In un'altra ciotola mischiare la farina, il lievito, bicarbonato, cannella e sale. Aggiungere gli ingredienti umidi a quelli secchi e mescolare bene. Unire l'uvetta e mettere il composto nella teglia da plumcake con della carta da forno. Cuocere a 180° per circa un'ora.
fonte - source: Brighthaven Days
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