23 nov 2010

Pumpkin butter



pumpkin puree 1 can
brown sugar 1 cup
water 3/4 cup
vanilla extract 2 tsp
cinnamon 1 tsp
ground ginger 1 tsp
ground nutmeg 1 tsp

Combine all the ingredients in a saucepan over medium/high heat and bring to a boil. Once it reaches a boil, lower the heat to low/medium and simmer for about 45 minutes stirring frequently. Remove from heat and save in an airtight container in the refrigerator.



Versione italiana

Burro di zucca



purea di zucca 1 can
zucchero di canna 1 cup
acqua 3/4 cup
estratto di vaniglia 2 tsp
cannella 1 tsp
zenzero 1 tsp
noce moscata 1 tsp

Mettere tutti gli ingredienti in un pentolino, cuocere a fuoco medio e portare a bollore. Quando inizia a bollire, abbassare la fiamma e cuocere a fuoco lento per circa 45 minuti girando spesso. Togliere dal fornello e tenere in un contenitore ermetico in frigorifero.



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